Avocado with Egg and Salmon Tartare
TM6

Avocado with Egg and Salmon Tartare

5.0 ( 3 évaluations )

Ingrédients

  • 6 large eggs chilled, straight from the refrigerator
  • water to fill to the 1L mark
  • 2 sprigs dill, fresh leaves only
  • 250 g salmon fillet, fresh, skinless cut into pieces
  • 20 g freshly squeezed lemon juice
  • 5 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp red peppercorn, dried divided
  • ½ tsp sea salt
  • 3 avocados
  • microgreens to garnish
  • 6 slices white bread, in square, sliced, for toasting

Infos nut.
par 1 portion
Calories
376.2 kcal / 1580.1 kJ
Protides
20.6 g
Lipides
24.1 g
Glucides
16.5 g
Fibre
7.3 g
Graisses saturées
4.7 g
Sodium
457.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives