Appareils & accessoires
Burgers met zeeduivel en zalm
Prép. 10min
Total 20min
5 porties
Ingrédients
Saus
-
knoflookteentjes2
-
gemengde kruiden, vers2 el
-
zout½ tl
-
komkommer in stukken gesneden (4 cm)200 g
-
Griekse yoghurt180 g
-
Dijon mosterd1 el
Burger
-
citroenschil4 sneetjes
-
croutons60 g
-
prei50 g
-
lente-ui of sjalot50 g
-
verse peterselie20 g
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
zeeduivel filet, zonder vel, graatloos in stukken gesneden (0,5 cm)250 g
-
zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (0,5 cm)100 g
-
ei1
-
olijfolie2 eetlepels
-
hamburger broodjes of 8 sneetjes toastbrood600 g
-
groene slabladeren150 g
-
tomaat in plakjes gesneden50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 5 porties
Sodium
6587.7 mg
Protides
152 g
Calories
12327.5 kJ /
2946.4 kcal
Lipides
84.2 g
Fibre
25.4 g
Graisses saturées
17.9 g
Glucides
392.3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Low Carb recepten
13 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Chocolade-Fudgecake
Pas d’évaluation
Tempé
48h
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Hornazo
Pas d’évaluation
Veenbessen-chocolade cakemix
Pas d’évaluation
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Rudolphs Mocktail
30min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Pas d’évaluation
Noten bolognese
35min