Appareils & accessoires
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
Prép. 40min
Total 9h
8 portions
Ingrédients
Berry liqueur coulis
-
sugar80 g
-
fresh raspberries or frozen raspberries (see Tips)200 g
-
liqueur berry flavoured45 g
Ice cream layer
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces120 g
-
egg whites3
-
icing sugar100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Chantilly cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
icing sugar30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate (70% cocoa) curls, to decorate
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
58.7 mg
Protides
4.7 g
Calories
2419.2 kJ /
578.2 kcal
Lipides
43.6 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
26.7 g
Glucides
41.8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday
68 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Red Velvet Cupcakes
1h
Creamy potato mash
30min
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2h 20min
Mini banoffee bombe Alaskas
24h 30min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24h 25min
Frozen coconut Margarita
6h 5min
Mango and ginger smoothie
5min
Lamington swiss roll
25h 40min
Pina colada mocktail
5min
Beer batter fish
40min
Quick strawberry dessert
5min