Appareils & accessoires
Spelt pastry
Prép. 10min
Total 50min
500 g
Ingrédients
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
wholemeal spelt flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 500 g
Sodium
982.3 mg
Protides
31 g
Calories
8828.2 kJ /
2110 kcal
Lipides
167 g
Fibre
21.4 g
Graisses saturées
103.6 g
Glucides
140.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pastry
21 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3h 20min
Date and nut balls
20min
Frangipane and apricot muffins
35min
Walnut and coffee cream muffin
55min
Set and forget rice pudding
1h 10min
Kale mash
30min
Dairy-free Coconut Ice Cream
10h 30min
Maple pecan ice cream
26h 30min
Café-style banana bread
1h 45min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5min
Portuguese bread
3h 30min