
Appareils & accessoires
Mushroom Stock Paste
Prép. 10min
Total 1h 35min
1200 g
Ingrédients
-
porcini mushrooms, dried30 g
-
water, hot400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
yellow onions (approx. 2 onions), cut into pieces280 g
-
carrots (approx. 2 carrots), cut into pieces260 g
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
shiitake mushrooms, dried40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Infos nut. par 1200 g
Calories
646.2 kcal /
2703.5 kJ
Protides
20.3 g
Lipides
15.6 g
Glucides
121 g
Fibre
22.9 g
Graisses saturées
2.5 g
Sodium
7216.6 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

TM Basics - Stocks & Pastes
6 Recettes
Canada
Canada