Appareils & accessoires
Sumac-spiced Houmous
Prép. 5min
Total 5min
6 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
tahini40 g
-
olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
sumac plus extra for sprinkling3 tsp
-
fine sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
287 mg
Protides
4.1 g
Calories
789.6 kJ /
188.7 kcal
Lipides
14.7 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
11.8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant-based Around the World
15 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Fennel Apple Salad
20 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Rich Tomato Sauce
30 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Best Basic Houmous
5 min