Appareils & accessoires
Eccles Cakes
Prép. 20min
Total 1h 45min
12 portions
Ingrédients
Pastry
-
ice cubes90 g
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes180 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water2 Tbsp
Filling
-
unsalted butter25 g
-
dark brown sugar50 g
-
currants100 g
-
ground allspice½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
egg white1
-
caster sugar for sprinkling1 Tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
2.1 g
Calories
971 kJ /
232 kcal
Lipides
14.4 g
Glucides
23.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The British Isles on a Plate
88 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min
Apple Parkin
1h 40min
Chelsea Buns
1h 30min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Dundee Cake
3h 10min
Garibaldi Biscuits
40min
Mini Eccles Cakes with Potted Stilton
3h 40min
Mini Iced Fingers
2h 10min
Spotted Dick Pudding
2h 45min
Bakewell Tart
1h 50min
Cheese Scones
20min
Coffee and Walnut Cake
1h 10min