Spring Vegetable Soup
TM6 TM5 TM31

Spring Vegetable Soup

4.3 ( 28 évaluations )

Ingrédients

  • 25 g fresh parsley
  • 25 g unsalted butter diced
  • 125 g leeks cut in pieces (3 cm)
  • 1 garlic clove
  • 300 g courgettes cut in pieces (3 cm)
  • 150 g celery stalks cut in pieces (3 cm)
  • 900 g vegetable stock
  • 250 g savoy cabbage stalk removed and leaves finely sliced (5 mm)
  • 150 g frozen green peas
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
131 kcal / 548 kJ
Protides
5.9 g
Lipides
7.3 g
Glucides
10.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives