![Mediterranean Turkey Roulades Mediterranean Turkey Roulades](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/215068B0-1B6E-49BA-A8C4-D122DCF2E77F/Derivates/D43A4F2A-025E-44FE-B042-39126AE5E466.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Turkey Roulades, Rice and Vegetables
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g long grain rice
- 1200 g water
- 600 g turkey escalopes
- 160 g sundried tomato pesto
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp sweet paprika
- 1 red pepper, cut in pieces (2 cm)
- 300 g courgettes, cut in pieces (2 cm)
- 200 g chestnut mushrooms, quartered
Herb Sauce
- 100 g sour cream
- 50 g plain flour
- 15 g fresh mixed herbs (e.g. parsley or basil)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2461 kJ / 588 kcal
- Protides
- 43.6 g
- Glucides
- 54.3 g
- Lipides
- 21.9 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 Std. 45 Min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 Min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Couscous with Chicken and Lamb
1 Std. 10 Min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Honeyed Chicken
25min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min