Pissaladière
TM6 TM5 TM31

Pissaladière

4.4 (12 évaluations )

Ingrédients

Dough

  • olive oil, for greasing
  • 80 g water
  • 1 tsp dried instant yeast
    ou 10 g fresh yeast, crumbled
  • 200 g strong white bread flour
  • 1 medium egg
  • 1 pinch fine sea salt

Topping

  • 2 tsp fresh mixed herbs, leaves only (e.g. parsley, thyme, rosemary)
  • 80 g olive oil, plus extra for greasing
  • 500 g onions, quartered
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 60 g tinned anchovies, soaked in a little milk then drained
  • 60 g black olives, pitted

Infos nut.
par 1 portion
Calories
493 kJ / 118 kcal
Protides
3.5 g
Glucides
11.4 g
Lipides
6.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives