Appareils & accessoires
Italian Easter Bread
Prép. 30min
Total 3h 50min
6 pieces
Ingrédients
-
unsalted butter plus extra for greasing40 g
-
milk215 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
sugar105 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting450 g
-
fine sea salt½ tsp
-
medium eggs plus 1 yolk beaten for glazing7
-
food colouring pastes for dying eggs
-
pearl sugar10 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
20.4 g
Calories
2104 kJ /
503 kcal
Lipides
15.8 g
Glucides
69.8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Best of Easter
28 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Everything Easter
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Sultana and Cranberry Rolls
14h 25min
Pink and White Macarons
1h 30min
Polish doughnuts
2h 30min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1h 30min
Almond Easter Sheep
2h 45min
Apple Cake
1h
Coulibiac
2h 15min
Pistachio Cupcakes
40min
Bundt Cake
1h
Rye and Walnut Bread
1h 25min
Lollipop Cake
2h 10min
Milk Bread
2h 20min