Caramelised onion jam gravy
TM6 TM5 TM31

Caramelised onion jam gravy

4.6 (18 évaluations )

Ingrédients

Caramelised onion jam

  • 2 tbsp olive oil
  • 1200 g brown onion (approx. 8), cut into quarters
  • 100 g brown sugar
  • 200 g dry white wine
  • 80 g verjuice
  • 4 tsp kecap manis (sweet soy sauce)
  • 1 tsp ground black pepper
  • 1 tsp yellow mustard seeds
  • 1 tsp sea salt

Gravy

  • 2 garlic cloves
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 350 g water
  • 2 - 3 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 1 tbsp plain flour
  • 50 g red wine

Infos nut.
par 1 portion
Calories
931 kJ / 222 kcal
Protides
4.8 g
Glucides
29 g
Lipides
6.7 g
Graisses saturées
1.1 g
Fibre
5.3 g
Sodium
1015.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives