Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chive pikelets
- 5 fresh chives, cut into quarters
- 20 g butter, plus extra for frying
- 140 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- 180 g sour cream
- 125 g full cream milk
- 1 egg
Mushrooms
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 spring onions/shallots (approx. 30 g), trimmed and cut into quarters
- 8 slices prosciutto (approx. 160 g), rind removed and cut into halves, or 4 shortcut bacon rashers (approx. 160 g), rind removed and cut into quarters
- 40 g olive oil
- 360 g button mushrooms, brushed clean and cut into slices
- 2 tsp tamari sauce (optionnel)
- 2 tbsp Dijon mustard
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- fresh chives, finely chopped, or micro herbs, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 249 kJ / 59 kcal
- Protides
- 2.3 g
- Glucides
- 3 g
- Lipides
- 4 g
- Graisses saturées
- 1.9 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 192.3 mg
Recettes alternatives
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Steamed white chocolate cheesecake
25 godz. 20 min
Lemon or lime butter
15min
Apple, leek and sage sauce
15min
Rhubarb and strawberry fool
2h 15min
Lime meringue tartlets
2 Std. 40 Min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min
Panforte
1 Std. 30 Min
Steamed ginger puddings
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Coleslaw
10min
Beetroot salad
10min