
Appareils & accessoires
Tomahawk steak with porcini mustard rub
Prép. 10min
Total 1h 50min
4 portions
Ingrédients
Porcini mustard rub
-
dried porcini mushrooms10 g
-
sea salt flakes1 tsp
-
mustard powder1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Tomahawk steak
-
Dijon mustard1 tbsp
-
tomahawk steak (approx. 1600 g - see Tips)1
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt flakes to season and sprinkle
-
garlic cloves unpeeled and bruised8
-
unsalted butter2 tbsp
-
fresh thyme3 sprigs
Infos nut. par 1 portion
Calories
1231.3 kcal /
5151.6 kJ
Protides
95.1 g
Lipides
92.6 g
Glucides
5 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
42.1 g
Sodium
1958.8 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande