Mexican pulled pork
TM6 TM5 TM31

Mexican pulled pork

5.0 ( 3 évaluations )

Ingrédients

  • 3 tsp cumin seeds
  • 1 tbsp dried oregano
  • 1 tsp ground paprika
  • 2 tsp rock salt
  • ½ tsp whole black peppercorns
  • 1800 - 2000 g pork shoulder boneless, skin removed retaining a thin layer fat
  • 2 brown onions cut into halves
  • 5 garlic cloves
  • 2 fresh jalapeño chillies trimmed
  • 250 g freshly squeezed orange juice
  • 2 tbsp extra virgin olive oil

Infos nut.
par 1 portion
Calories
500.7 kcal / 2095.1 kJ
Protides
33.4 g
Lipides
37.2 g
Glucides
6.3 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
12.2 g
Sodium
502.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives