Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
TM6

Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping

4.0 (2 évaluations )

Ingrédients

  • 10 oz baby red potatoes, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • 16 oz water, plus extra to fill a bowl halfway
  • 32 oz fresh green beans, ends trimmed
  • 1 tbsp olive oil
  • 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
  • 1 tsp ground black pepper, plus extra to season to taste
  • 2 oz garlic cloves
  • 8 oz leeks, white part only, cut into pieces
  • 6 oz unsalted butter, cut into pieces

Infos nut.
par 1 portion
Calories
865.5 kJ / 206.9 kcal
Protides
3.1 g
Glucides
16.6 g
Lipides
15.5 g
Graisses saturées
9 g
Fibre
3.7 g
Sodium
249 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives