
Appareils & accessoires
Cod with Citrus Butter
Prép. 25min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
lemon1
-
orange1
-
anise seeds1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water25 oz
-
potatoes cut into pieces14 oz
-
cod fillets (4-7 oz each, max of 28 oz)4
-
unsalted butter plus extra to grease3 oz
-
zucchini sliced (¼ in.)14 oz
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Infos nut. par 1 portion
Calories
457.7 kcal /
1915 kJ
Protides
45.1 g
Lipides
19.4 g
Glucides
26.2 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
11.3 g
Sodium
439.6 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada

The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis