Appareils & accessoires
Salmon with Grapefruit Quinoa
Prép. 15min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
blanched almonds20 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
olive oil plus 2 tsp, plus extra for greasing40 g
-
quinoa120 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water400 g
-
ground black pepper1 ¼ tsp
-
salmon fillets4
-
Dijon mustard honey30 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
grapefruit250 g
-
pitted olives60 g
-
mint leaves6
-
red wine vinegar25 g
-
feta cheese50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1277.4 mg
Protides
38.6 g
Calories
2703.5 kJ /
646.2 kcal
Lipides
41.2 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
8.7 g
Glucides
28.9 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flourish Over Fifty
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Grisons Barley Soup
55 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Tomato Soup with Burrata
35 min
Garlic Turkey Stew
45 min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 godz. 45 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min