Geräte & Zubehör
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
water30 g
-
lemon juice15 g
-
tahini20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
olive oil75 g
-
courgette cut in strips (5 cm x 5 mm)200 g
-
red pepper cut in strips (5 cm x 5 mm)200 g
-
wheat flour tortilla (Ø 22 cm)4
-
red onion thinly sliced, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
795.4 mg
Protein
10 g
Kalorien
1879.8 kJ /
449.3 kcal
Fett
26.7 g
Ballaststoff
7 g
Gesättigte Fettsäuren
3.7 g
Kohlenhydrate
44 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wraps Around the World
5 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Vegan Bolognese
50 Min
Vegan Burgers
45 Min
Vegetarian Medallions
1 Std. 10 Min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 Min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45 Min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Browned Pork Rice
1 Std.
Sumac-spiced Houmous
5 Min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Rich Tomato Sauce
30 Min