Geräte & Zubehör
Ravioli Broth with Beef
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
300 g chicken breast fillet, sliced (approx. 2 mm)beef fillet steak sliced (approx. 2 mm)300 g
-
red onions sliced (1 cm)120 g
-
garlic cloves finely sliced2
-
olive oil30 g
-
water800 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 tsp
-
fresh cheese-filled ravioli500 - 600 g
-
fresh parsley chopped, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
612.7 mg
Protein
33.9 g
Kalorien
2775.1 kJ /
663.3 kcal
Fett
28.1 g
Ballaststoff
3.2 g
Gesättigte Fettsäuren
10.3 g
Kohlenhydrate
67.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 Min
Chicken and Mushroom Rice
55 Min
Salmon and Mushroom Rice
1 Std.
Couscous with Lamb and Vegetables
50 Min
Pad Thai
45 Min
Seafood Rice
Keine Bewertungen
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 Std. 10 Min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45 Min
Beef Stew in Bread Bowls
6 Std. 30 Min
Chicken Curry (Filipino Style)
35 Min
Cajun pork rice
1 Std. 15 Min