Appareils & accessoires
Dried Scallop Fish Slice Congee
Prép. 5min
Total 30min
5 portions
Ingrédients
-
fish fillets (threadfin), with skin, sliced400 g
-
toasted sesame oil2 tsp
-
salt1 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
white Jasmine rice rinsed120 g
-
dried scallops (approx. 20g), soaked to soften2
-
chicken stock1500 g
-
fresh ginger shredded, soaked in water30 g
-
spring onions thinly sliced1 sprig
-
fresh red chilli sliced1
-
fried garlic1 tbsp
-
white pepper powder1 pinch
-
soy sauce1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1022.6 mg
Protides
28 g
Calories
1466.2 kJ /
350.4 kcal
Lipides
7.6 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
40.8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We can Work Magic out of Simple Things
37 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Pork Adobo
55 min
Stir Fried Pork with Chillies
25 min
Fruit Ice Cream
5 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Green Papaya Fish Soup
2 godz. 15 min
Cereal Prawns
30 min
Braised Dongpo Pork
Brak ocen
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Braised Potatoes With Mince Meat
30 min
Steamed Pepper Chicken
1 godz. 45 min
Ginger Pork
25 min
Stir Fried French Beans
15 min