Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pizza dough
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 220 g warm water
- 1 tsp sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
Spinach filling
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (1-2 cm)
- 50 g feta cheese (firm), cut into pieces (1-2cm)
- 50 g roasted red capsicums, cut into pieces
- 20 g pitted black olives, cut into slices
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into halves
- 300 g fresh silverbeet (approx. 2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 1 tsp salt
- ½ tsp fresh ground black pepper
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1976.8 kJ / 470.7 kcal
- Proteine
- 18.3 g
- Carboidrati
- 52.3 g
- Grassi
- 19.7 g
- Grassi saturi
- 7 g
- Fibre
- 5.2 g
- Sodio
- 1202.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Melanzane parmigiana
2h 5 min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40 min
Pumpkin tart
2h 15 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30 min
Green onion flatbreads
55 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1sa 15 dk
Fresh tomato tart
40 min
Mushroom croustade
1h 35 min
Courgette strudel
1h 20 min
Ravioli with zucchini sauce
35min