Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pizza dough
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 220 g warm water
- 1 tsp sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
Spinach filling
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (1-2 cm)
- 50 g feta cheese (firm), cut into pieces (1-2cm)
- 50 g roasted red capsicums, cut into pieces
- 20 g pitted black olives, cut into slices
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into halves
- 300 g fresh silverbeet (approx. 2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 1 tsp salt
- ½ tsp fresh ground black pepper
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1976.8 kJ / 470.7 kcal
- Proteine
- 18.3 g
- Carboidrati
- 52.3 g
- Grassi
- 19.7 g
- Grassi saturi
- 7 g
- Fibre
- 5.2 g
- Sodio
- 1202.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Vegetarian sausage rolls
40 min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 godz. 20 min
Fresh tomato tart
40 min
Wonton soup (vegetarian)
45 min
Broccoli mustard pasties
1sa 55 dk
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Vegetable lasagne
1h 35 min.
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min