Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Marinade
- 3 garlic cloves
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 1 tsp Chinese five spice
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 30 g rice wine vinegar
- 30 g soy sauce
- 20 g honey
- 30 g hoi sin sauce
- 20 g sesame oil
- 30 g kecap manis
- 400 g pork loin steaks, cut into cubes (approx. 3 cm)
Steamed pancakes
- 170 g water
- 50 g sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 300 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp baking powder
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- 30 g sesame oil
Quick pickled cucumber
- 100 g rice wine vinegar
- 25 g sugar
- ¼ tsp sea salt
- 2 Lebanese cucumbers, cut into halves and peeled into ribbons
Steaming and assembly
- 1000 g water
- 2 fresh long red chillies, deseeded and cut into thin slices, to serve
- hoi sin sauce, to serve
- 20 g Sriracha sauce (optional) (see Tips)
- fresh coriander, leaves only, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 408 kJ / 97 kcal
- Proteine
- 5.349 g
- Carboidrati
- 12.962 g
- Grassi
- 2.529 g
- Fibre
- 0.794 g
Nelle collection
Ricette alternative
Thai beef salad
1 Std. 20 Min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Pork and prawn dumplings
55min
Wonton soup (pork)
45min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Teriyaki salmon bao
1 Std. 50 Min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10 phút
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 Std. 35 Min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1h 5min