Dispositivi & Accessori
Butterfly cakes
Prep. 20min
Totale 1h
12 portions
Ingredienti
-
eggs2
-
honey140 g
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
buttermilk190 g
-
extra virgin coconut oil softened120 g
-
self-raising flour250 g
-
pouring (whipping) cream to serve (see Tips)150 g
-
jam of choice, to serve (see Tips)
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
182 mg
Proteine
4.4 g
Calorie
1119.9 kJ /
266.7 kcal
Grassi
15.9 g
Fibre
0.8 g
Grassi saturi
12.7 g
Carboidrati
27.1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sweet Nourish
80 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Rocky road with vanilla bean marshmallow
3h 30min
Custard
10min
Butter biscuits
50min
Buttercream icing
10min
Six-layer cake
5h 45min
Basic vanilla cake
55min
Two-layer chocolate cake
3h 20min
Better-for-you custard
15min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Too easy chocolate cake
50min
Perfect party cookies (allergy free)
45min
Chocolate cupcakes
1h 20min