Dispositivi & Accessori
Koththu roti
Prep. 25min
Totale 1h 5min
6 portions
Ingredienti
Spice mix
-
chilli powder1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
curry powder3 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Curry
-
skinless chicken breast fillet cut into strips (2.5 cm x 5 mm)500 g
-
lime juice1 tbsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
cinnamon quill1
-
cardamom pod2
-
whole cloves2
-
oil40 g
-
fresh curry leaves8
-
brown onions cut into slices2
-
tomato paste50 g
-
coconut cream120 g
-
coconut milk120 g
-
sugar½ tsp
-
red capsicum cut into julienne1
-
carrot cut into julienne1
-
freshly ground pepper to taste1 - 2 pinches
-
eggs2
-
roti cut into julienne (see Tips)3
-
lime cut into 8 wedges, for garnishing1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portions
Proteine
25.6 g
Calorie
1488 kJ /
354 kcal
Grassi
18.7 g
Fibre
7 g
Carboidrati
17.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sri Lankan Feast
9 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Lamb korma
4h
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1h 10min
Chicken korma
45min
Chicken tikka masala
1h 10min
Biryani
1h 25min
Pork vindaloo
2h 20min
Rogan josh
1h 35min
Bhuna gosht
1h 20min
Lamb saag
1h 30min
Aromatic chicken pilaf
1h 20min