Dispositivi & Accessori
Apricot macadamia biscuits
Prep. 15min
Totale 40min
30 portions
Ingredienti
-
desiccated coconut plus extra for sprinkling (optional)30 g
-
dried apricots100 g
-
pitted fresh Medjool dates (see Tips)200 g
-
macadamia nuts plus extra cut into halves, for garnishing150 g
-
pepitas30 g
-
ground cinnamon½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portions
Sodio
1.9 mg
Proteine
1.1 g
Calorie
336.9 kJ /
80.2 kcal
Grassi
5.4 g
Fibre
1.6 g
Grassi saturi
1.3 g
Carboidrati
6.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sweet Nourish
80 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1h 25min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Chewy pistachio biscuits
45min
Fig and apricot tea bread
1h 30min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Chocolate and nut biscuits
55min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Coconut and beetroot balls
40min
Lemon coconut bliss balls
40min
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Carrot cake bliss balls
40min