Dispositivi & Accessori
Passionfruit and coconut slice
Prep. 15min
Totale 5h
20 portions
Ingredienti
-
raw cashews150 g
-
water for soaking
Passionfruit curd
-
eggs3
-
egg yolks2
-
honey50 g
-
fresh passionfruit pulp (approx. 4 passionfruits), strained if preferred, plus extra for serving170 g
-
lime zest and juice (no white pith)1
-
coconut oil50 g
-
gelatine powder1 tsp
Base
-
coconut oil plus extra for for greasing40 g
-
desiccated coconut75 g
-
macadamia nuts75 g
-
raw cashews75 g
-
psyllium husk20 g
-
rice malt syrup40 g
-
pitted dates80 g
-
salt1 pinch
Coconut topping
-
desiccated coconut70 g
-
gelatine powder1 tbsp
-
coconut cream400 g
-
coconut oil125 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
33.6 mg
Proteine
5.6 g
Calorie
1353 kJ /
322.1 kcal
Grassi
29.3 g
Fibre
4.9 g
Grassi saturi
19.2 g
Carboidrati
2.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Eat Well
102 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Berry marshmallow slice
2h 30min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Gluten free scones
30min
Chunky choc nut brownie
35min
Hommus dip
5min
Better-for-you custard
15min
Banana berry mini loaves
1h 30min
Strawberry amaze-balls
30min
Berry coconut cashew bars
2h 40min
Lemon coconut bliss balls
40min