Dispositivi & Accessori
Pear blueberry quinoa crumbles
Prep. 10min
Totale 35min
6 portions
Ingredienti
-
blueberries (see Tips)250 g
-
brown sugar (see Tips)50 g
-
ripe pears peeled, cored and cut into dice (see Tips)4
-
raw hazelnuts with skins on50 g
-
quinoa flakes (see Tips)70 g
-
wholemeal plain flour30 g
-
desiccated coconut2 tbsp
-
ground cardamom plus extra to serve½ tsp
-
butter cut into cubes (2 cm)70 g
-
plain yoghurt to serve
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
10.1 mg
Proteine
5.1 g
Calorie
1318.5 kJ /
313.8 kcal
Grassi
17.5 g
Fibre
7.6 g
Grassi saturi
8.6 g
Carboidrati
28.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sweet Nourish
80 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Fruit and nut muffins
30min
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30min
Breakfast bars
40min
Beetroot salad
10min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Rosewater madeleines
30min
Warming amaranth porridge
50min
Chocolate raspberry puddings
40min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min