Dispositivi & Accessori
Vegan bean burger
Prep. 20min
Totale 1h 20min
4 pieces
Ingredienti
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
garlic cloves2
-
onions cut into halves120 g
-
oat flakes50 g
-
canned kidney beans drained (weight after draining)265 g
-
½ - 1 tsp red chilli saucesambal oelek½ - 1 tsp
-
mustard2 tsp
-
fine salt½ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
oil for frying
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
9 g
Calorie
755 kJ /
180 kcal
Grassi
5 g
Fibre
8.1 g
Carboidrati
20 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Burger time
10 ricette
Svizzera
Svizzera
Potrebbe anche interessarti...
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1h 35min
Lentil loaf
1h 55min
Vegan Burger
5h
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Vegan Macaroni and Cheese
5h
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Cauliflower buffalo bites
35min