Dispositivi & Accessori
Steamed aubergine and ricotta lasagne
Prep. 35min
Totale 1h 25min
3 portions
Ingredienti
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
fresh parsley leaves only5 - 10 g
-
freshly ground pepper1 - 2 pinches
-
water1100 g
-
salt2 tsp
-
dried lasagne pasta sheets160 g
-
aubergines cut in small cubes (approx. 1 cm)300 g
-
garlic clove1
-
onions cut in pieces50 g
-
carrots cut in pieces50 g
-
celery stalk cut in pieces30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
canned crushed tomatoes500 g
-
ricotta cheese drained250 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
24 g
Calorie
2352 kJ /
561 kcal
Grassi
29 g
Fibre
7 g
Carboidrati
48 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Fabulous Flavour on Every Level
72 ricette
Svizzera
Svizzera
Potrebbe anche interessarti...
Risotto with Parmesan cheese
30min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Sicilian Prawn Salad
40min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Ratatouille
40min
Vegetable-topped bread
40min
Courgette omelette
40min
Chili non Carne
1h
Stuffed vegetables
1h 20min
Chocolate cake
45min
Steamed Thai-style fish cakes
45min