Dispositivi & Accessori
Avocado with egg and salmon tartare
Prep. 30min
Totale 45min
6 portions
Ingredienti
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
-
fresh dill leaves only2 stalks
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in pieces250 g
-
lemon juice freshly squeezed20 g
-
5 g olive oilolive oil lemon flavoured5 g
-
dried red peppercorn1 tsp
-
salt½ tsp
-
avocados3
-
mixed sprouts30 g
-
white bread toasted6 slices
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
435.2 mg
Proteine
19.2 g
Calorie
1678.3 kJ /
401.2 kcal
Grassi
26.3 g
Fibre
8.2 g
Grassi saturi
5.2 g
Carboidrati
24.7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Easy Easter
14 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Mini pizzas
1 Std. 30 Min
Apple and Pear Detox Juice
10 Min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 Min
Pink Moon Milk
10 Min
Pinsa
29 Std.
Salmon tartare
10 Min
Fruit Ice Cream
5 Min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Apple and pear detox juice
10 Min
Crunchy Granola
2 Std.
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min