Avocado with egg and salmon tartare
TM6

Avocado with egg and salmon tartare

5.0 (1 valutazione )

Ingredienti

  • 6 eggs (53-63 g each), cold
  • water, to fill to 1 l mark
  • 2 stalks fresh dill, leaves only
  • 250 g salmon fillets, skinless, sushi quality, cut in pieces
  • 20 g lemon juice, freshly squeezed
  • 5 g olive oil, lemon flavoured
    o 5 g olive oil
  • 1 tsp dried red peppercorn
  • ½ tsp salt
  • 3 avocados
  • 30 g mixed sprouts
  • 6 slices white bread, toasted

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1678.3 kJ / 401.2 kcal
Proteine
19.2 g
Carboidrati
24.7 g
Grassi
26.3 g
Grassi saturi
5.2 g
Fibre
8.2 g
Sodio
435.2 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative