Dispositivi & Accessori
Beef madras
Prep. 10min
Totale 1h 30min
4 portions
Ingredienti
-
boiling water100 g
-
fresh coconut flesh grated (see Tips)100 g
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
tamarind paste (see Tips)30 g
-
canned tomatoes200 g
-
brown onion cut into quarters200 g
-
fresh long red chilli trimmed, 1 cut into thin slices, for garnishing2
-
ghee (see Tips)1 tbsp
-
fresh curry leaves10
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
Madras powder (see Tips)2 tbsp
-
beef chuck steak cut into cubes (2 cm)750 - 800 g
-
salt1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portions
Sodio
1248.2 mg
Proteine
47.6 g
Calorie
1887.3 kJ /
449.3 kcal
Grassi
22.6 g
Fibre
5.8 g
Grassi saturi
9.8 g
Carboidrati
12.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Flavours of India
98 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Coconut lamb curry
2h
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Madras curry powder
15min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Lamb dhansak
25h 45min
Curried chicken rasam
50min
Chicken korma
45min
Chicken tikka masala
1h 10min
Pork vindaloo
2h 20min
Rogan josh
1h 35min
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Bhuna gosht
1h 20min