Dispositivi & Accessori
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
Prep. 10min
Totale 45min
4 portions
Ingredienti
-
olive oil30 g
-
red onions halved450 g
-
bacon cubes80 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
dried herbes de Provence½ Tbsp
-
red wine200 g
-
water100 g
-
floury potatoes skin on, cut in cubes (3 cm )500 g
-
chicken thighs, skinless, boneless (approx. 550 g)4 - 5
-
fresh mushrooms quartered250 g
-
fresh parsley chopped, to garnish1 Tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
31 g
Calorie
1862 kJ /
445 kcal
Grassi
20 g
Fibre
4.5 g
Carboidrati
27 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
ONE POT CHICKEN
10 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Basque Chicken
1h 10min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Lamb Stew
50min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Chicken Cacciatore
50min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20min