![Creamy coconut chicken curry Creamy coconut chicken curry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5C969489-DD99-4AB9-B179-D2B3EA9D0258/Derivates/D8F79629-27A5-4336-9755-08DF7318DC39.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 700 g cauliflower, cut into florets (approx. 4 cm)
- 2 tsp olive oil
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 1 tsp garlic paste (see Tips)
- 1 ½ tsp ginger paste (see Tips)
- 1 - 2 fresh green chillies, trimmed and cut into halves (optional), plus extra sliced for garnishing
- 90 g tandoori paste (see Tips)
- 30 g tomato paste
- 100 g water
- 20 g almond meal (see Tips)
- 500 g chicken thigh fillets, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 tsp salt
- 90 g coconut cream
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only, torn into pieces, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1368.8 kJ / 325.8 kcal
- Proteine
- 19.7 g
- Carboidrati
- 9.4 g
- Grassi
- 22 g
- Grassi saturi
- 6.6 g
- Fibre
- 7.4 g
- Sodio
- 689.1 mg
Ricette alternative
Chicken korma
45min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Tandoori paste
5min
Lamb korma
4h
Easy satay chicken
40 Min
Butter chicken
55min
Beef stroganoff
35 Min
Everyone's favourite chicken curry
40 Min
Chicken in yoghurt
30min
Thai red chicken curry
30min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 Min
Thai chilli chicken and basil
30min