Creamy coconut chicken curry

Creamy coconut chicken curry

4.7 620 valutazioni
Prep. 20min
Totale 30min
6 portions

Ingredienti

  • cauliflower cut into florets (approx. 4 cm)
    700 g
  • olive oil
    2 tsp
  • brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
    1
  • garlic paste (see Tips)
    1 tsp
  • ginger paste (see Tips)
    1 ½ tsp
  • fresh green chillies trimmed and cut into halves (optional), plus extra sliced for garnishing
    1 - 2
  • tandoori paste (see Tips)
    90 g
  • tomato paste
    30 g
  • water
    100 g
  • almond meal (see Tips)
    20 g
  • chicken thigh fillet cut into pieces (approx. 3 cm)
    500 g
  • salt
    1 tsp
  • coconut cream
    90 g
  • fresh coriander leaves only, torn into pieces, for garnishing
    6 sprigs

Difficoltà

facile


Valori nutritivi per 1 portion

Sodio 689.1 mg
Proteine 19.7 g
Calorie 1368.8 kJ / 325.8 kcal
Grassi 22 g
Fibre 7.4 g
Grassi saturi 6.6 g
Carboidrati 9.4 g

Ti piace quello che vedi?

Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il mondo di Cookidoo®. Senza alcun vincolo.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Potrebbe anche interessarti...