Dispositivi & Accessori
Butter chicken
Prep. 20min
Totale 55min
6 portions
Ingredienti
-
cumin seeds2 tbsp
-
fennel seeds2 tbsp
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
butter cut into pieces100 g
-
olive oil1 tbsp
-
ripe tomatoes cut into quarters350 g
-
raw cashew nuts150 g
-
water50 g
-
chicken thigh fillets cut into cubes (4 cm)1000 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
chilli powder (optional)1 tsp
-
garam masala1 - 2 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
514.7 mg
Proteine
31 g
Calorie
2702.9 kJ /
646 kcal
Grassi
53.6 g
Fibre
2.8 g
Grassi saturi
22.2 g
Carboidrati
16.1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Chicken and cashews
55min
Easy satay chicken
40min
Custard
10min
Shepherd's pie
55min
Aussie meat pies
2h
Mashed potatoes
40min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Chicken velouté meal
40min
Thai chilli chicken and basil
30min
Chicken and sweet corn soup
30min
Classic mushroom risotto
30min
Creamy coconut chicken curry
30min