Dispositivi & Accessori
Thai red chicken curry
Prep. 15min
Totale 30min
4 portions
Ingredienti
-
Thai red curry paste80 - 100 g
-
coconut milk400 g
-
canned bamboo shoots cut into slices220 g
-
cornflour2 tbsp
-
fresh kaffir lime leaves3
-
skinless chicken thigh fillets cut into slices (1 x 6 cm)600 g
-
palm sugar or light brown sugar30 g
-
fish sauce2 tbsp
-
frozen green peas100 g
-
broccoli cut into florets100 - 200 g
-
fresh Thai basil leaves only, to taste20
-
fresh long red chilli cut into thin slices, for garnishing
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1158.9 mg
Proteine
34.9 g
Calorie
2015.3 kJ /
479.8 kcal
Grassi
30.1 g
Fibre
8.8 g
Grassi saturi
16 g
Carboidrati
14.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Easy satay chicken
40min
Thai red curry paste
15min
Chicken pad thai
55min
Rogan josh
1h 35min
Prawn and chicken laksa
40min
Pork san choy bau
25min
Thai chilli chicken and basil
30min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Quick massaman beef curry
40min
Thai green chicken curry
30min
Creamy coconut chicken curry
30min