Thai red chicken curry
TM6 TM5

Thai red chicken curry

4.6 (482 valutazioni )

Ingredienti

  • 80 - 100 g Thai red curry paste
  • 400 g coconut milk
  • 220 g canned bamboo shoots, cut into slices
  • 2 tbsp cornflour
  • 3 fresh kaffir lime leaves
  • 600 g skinless chicken thigh fillets, cut into slices (1 x 6 cm)
  • 30 g palm sugar or light brown sugar
  • 2 tbsp fish sauce
  • 100 g frozen green peas
  • 100 - 200 g broccoli, cut into florets
  • 20 fresh Thai basil, leaves only, to taste
  • fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2015.3 kJ / 479.8 kcal
Proteine
34.9 g
Carboidrati
14.2 g
Grassi
30.1 g
Grassi saturi
16 g
Fibre
8.8 g
Sodio
1158.9 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative