Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Dumplings
- 25 g butter, plus extra for greasing
- 300 g day old bread, cut into pieces (3 cm) (see Tips)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks
- 80 g brown onion (approx. ½ onion), cut into halves
- 200 g full cream milk
- 2 eggs
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper, to taste
Goulash
- 3 garlic cloves
- 450 g onions (approx. 2½ onions), cut into quarters
- 30 g vegetable oil
- 750 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp sugar
- 50 g tomato paste
- 350 g fresh tomatoes (approx. 3), cut into pieces
- 200 g red wine
- 2 tbsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp caraway seeds
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 tbsp fresh marjoram
- 3 dried bay leaves
- ½ tsp ground allspice
- 1 pinch ground cloves
- 300 g water
- 30 g plain flour
- 100 g red capsicum, cut into thin slices
- 100 g green capsicum, cut into thin slices
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2134.3 kJ / 508.2 kcal
- Proteine
- 37.9 g
- Carboidrati
- 38.5 g
- Grassi
- 21 g
- Grassi saturi
- 21 g
- Fibre
- 8.4 g
- Sodio
- 1213.9 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Beef stroganoff
35 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1óra
Chicken and cashews
55min
Butter chicken
55min
Beef ragu
1h 25min
Beef Burgundy
1óra 45p
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Chicken cacciatore
50min
Meatloaf with red sauce
1óra 15p
Beef "Burgundy"
40 min
Classic meatloaf
1h 35min