Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 600 g potatoes, cut in pieces (see tip)
- 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
- 1 lemon, grated zest and juice
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g shallots, cut in halves
- 10 g butter
- 300 g button mushrooms, cut in slices
- 50 g dry white wine
- 50 g cream
- 200 g cream cheese
- 2 pinches ground nutmeg
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Proteine
- 45 g
- Carboidrati
- 27 g
- Grassi
- 48 g
- Fibre
- 4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Cottage Pie
1h 10min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Cod with citrus butter
50min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min