Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
TM6 TM5

Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta

4.4 (12 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 oz fresh mixed herbs, leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme
  • 18 oz water
  • 32 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
  • 4 oz shallots, quartered
  • 8 oz pancetta, diced (approx. ¼ in.)
    o 8 oz bacon, diced (approx. ¼ in.)
  • 1 oz unsalted butter
  • 7 oz chestnuts, cooked, peeled
  • 2 oz sweet Marsala wine
  • 1 tbsp maple syrup
  • ½ tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1674 kJ / 400 kcal
Proteine
20 g
Carboidrati
35 g
Grassi
21 g
Fibre
6 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative