Dispositivi & Accessori
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
Prep. 10min
Totale 35min
6 portions
Ingredienti
-
fresh mixed herbs leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme1 oz
-
water18 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved32 oz
-
shallots quartered4 oz
-
8 oz bacon, diced (approx. ¼ in.)pancetta diced (approx. ¼ in.)8 oz
-
unsalted butter1 oz
-
chestnuts, cooked, peeled7 oz
-
sweet Marsala wine2 oz
-
maple syrup1 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
20 g
Calorie
1674 kJ /
400 kcal
Grassi
21 g
Fibre
6 g
Carboidrati
35 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Holiday Feast
12 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Steamed Cod Over Greens
40min
Cauliflower Potato Salad
1h 30min
Rice Salad with Watermelon and Mozzarella
45min
Roasted Potato Salad
1h
Lemon Garlic Broccoli
20min
Honey Glazed Carrots
30min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Mashed Potatoes
50min