Dispositivi & Accessori
Chopped Vegetable Salad
Prep. 10min
Totale 10min
4 portions
Ingredienti
-
mixed vegetables and fruit (e.g. 2 oz celeriac, 3.5 oz beetroot, 9 oz carrots, 3.5 oz apple), cut into pieces as needed18 oz
-
oil1 oz
-
1 oz lemon juicevinegar1 oz
-
1 tsp herb saltsalt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
½ tsp honeysugar½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
609.6 mg
Proteine
2.2 g
Calorie
723 kJ /
172.8 kcal
Grassi
7.9 g
Fibre
1.8 g
Grassi saturi
0.9 g
Carboidrati
15.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Frozen Fruit Sorbet
5min
Berry Dream
10min
Apple Sauce
20min
Cream Cheese Spread with Radishes
5min
Vegetable Stock Paste
45min
Minestrone
45min
Vegetable Soup
35min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Creamy Tomato Soup
30min
Fruit Smoothie
5min
Boiled Eggs
20min