Dispositivi & Accessori
Arseeyah
Prep. 5min
Totale 50min
4 portions
Ingredienti
-
basmati rice150 g
-
water1200 g
-
60 g gheebutter cut in pieces60 g
-
chicken breast cut into small cubes (1-2 cm)500 g
-
ground cardamom¼ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
cinnamon stick1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
31.8 g
Calorie
1561 kJ /
373 kcal
Grassi
13.7 g
Carboidrati
30.7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
'Qamar el-din' juice
5min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1h
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Date and pistachio truffles (bethith)
30min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Arabian ice cream
10h 25min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Strawberry mojito
10min
Gazelle horns
1h
Spinach Fatayers
2h