Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 60 g onions, cut into halves
- 20 g olive oil
-
150
g fresh green beans, cut into pieces (2-3 cm)
o 150 g fresh flat green beans, cut into pieces (2-3 cm) - 150 g fresh button mushrooms, cut into quarters
- 250 g chicken breast fillets, cut into pieces (3 cm)
- ½ - 1 tsp fine salt, to taste
- ¼ tsp black pepper, freshly ground
- 400 g water
- 200 g cream, min. 30% fat
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 200 g fusilli pasta, dried, or similar short dried pasta
- 70 g cherry tomatoes, cut in halves
- 16 fresh basil leaves, torn in pieces
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2233 kJ / 533 kcal
- Proteine
- 30 g
- Carboidrati
- 41 g
- Grassi
- 27 g
- Fibre
- 4.5 g
Nelle collection
Ricette alternative
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1 godz. 20 min
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15 Min
French Fries (Paul) Metric
1h 15min
Cherry and almond clafoutis pudding
3h
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35 min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 min
Tuna Noodle Bake
1 godz. 20 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1h