Chicken Étouffée
TM6 TM5

Chicken Étouffée

4.4 (282 valutazioni )

Ingredienti

Roux

  • 30 g vegetable oil
  • 2 Tbsp plain flour
  • 300 g water
  • 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade

Étouffée

  • 50 g unsalted butter, diced
  • 1 onion, quartered (approx. 100 g)
  • 1 green pepper, quartered (approx. 120 g)
  • 1 red pepper, quartered (approx. 120 g)
  • 1 stick celery, quartered (approx. 70 g)
  • 1 red chilli, halved, deseeded
  • ½ tsp Cajun spice mix
  • 1 tsp fresh basil leaves, chopped
    o ¼ tsp dried basil
  • ½ tsp fine sea salt
  • 400 g chicken breasts, cut in pieces (2 cm)
  • 4 spring onions, sliced (1 cm)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1408 kJ / 337 kcal
Proteine
27 g
Carboidrati
13 g
Grassi
20 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative