Dispositivi & Accessori
Chilli Stuffed Fish
Prep. 10min
Totale 1h
6 portions
Ingredienti
-
dried chillies deseeded20 g
-
fresh red chillies deseeded70 g
-
bird's eye chillies (chilli padi) (opzionale)5
-
shallots100 g
-
garlic cloves20 g
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
onions cut in pieces80 g
-
shrimp paste (belacan)10 g
-
torch lilies (bunga kantan) buds only, cut in halves2
-
fresh galangal10 g
-
10 g ground turmericfresh turmeric10 g
-
fresh ginger20 g
-
oil50 g
-
salt plus extra for rubbing2 tsp
-
sugar1 tsp
-
kaffir lime leaves shredded5
-
hardtail scads (ikan cencaru) slit on back along both sides of spine6
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
49 g
Calorie
1682 kJ /
402 kcal
Grassi
14 g
Fibre
5 g
Carboidrati
25 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Spicy Asian
12 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Mee Goreng Mamak
15min
Crispy Ikan Bilis
40min
Masala Squid
25min
Sambal Belacan
10min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Tom Yum Goong
30min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Nasi Lemak
45min