Spaghetti alla Puttanesca
TM6 TM5

Spaghetti alla Puttanesca

4.3 (200 valutazioni )

Ingredienti

  • 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 1 fresh red chilli, halved
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 2 Tbsp tomato purée
  • 1 Tbsp pickled capers, drained, rinsed
  • 5 anchovy fillets, in oil
  • 2 pinches dried oregano
  • 100 g pitted black olives
  • 400 g tinned chopped tomatoes
    o ripe tomatoes, diced
  • 850 g water
  • 500 g dried spaghetti
  • 1 pinch fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2000 kJ / 476 kcal
Proteine
17 g
Carboidrati
64 g
Grassi
96 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative