Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Meatballs and Sauce
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 100 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 500 g beef mince, broken in pieces
- 500 g pork mince, broken in pieces
- 60 g single cream
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g tinned chopped tomatoes
- 70 g tomato purée
Parmesan Polenta
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 garlic cloves
- 20 g olive oil, plus extra for garnish
- 1000 g whole milk
- 100 g quick polenta
- 100 g salted butter, diced (2 cm)
- 2 pinches fine sea salt
- parsley leaves, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3732 kJ / 32 kcal
- Proteine
- 46 g
- Carboidrati
- 32 g
- Grassi
- 65 g
- Fibre
- 4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Creamy French Dressing
5min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 godz. 30 min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Lasagne Bolognese
2h 30min
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1h 5min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Meatballs with Romesco Sauce
1 Std. 40 Min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Lamb Koftas
1h 30min