Dispositivi & Accessori
Pide with Lamb, Cinnamon, Pine Nuts and Yoghurt
Prep. 35min
Totale 2h 15min
8 portions
Ingredienti
Dough
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
dried instant yeast15 g
-
water warm320 g
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil30 g
Lamb Filling
-
onions quartered80 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing and greasing20 g
-
lamb mince broken in pieces500 g
-
toasted pine nuts50 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Assembly
-
water100 g
-
sesame seeds4 tsp
-
natural yoghurt250 g
-
sumac1 Tbsp
-
fresh coriander leaves only½ bunch
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
20 g
Calorie
2293 kJ /
548 kcal
Grassi
28 g
Fibre
4 g
Carboidrati
54 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
A TASTE OF THE WORLD
11 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Chocolate Orange Pinwheel Biscuits
3h 45min
Spicy Potatoes
1h
Parker Rolls
2h 20min
Pizza Dough with a Trio of Toppings
2h 10min
Lamb kleftiko
4h
Danish Dream Cake
55min
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Seekh kebabs
50min
Gulab jamuns
2h 50min
Mini Spinach Calzone
2h 35min
Kofta Curry
1h 10min
Naan Bread with Onion and Cumin
2h