Dispositivi & Accessori
Sweet potato pasta with burnt sage butter
Prep. 15min
Totale 30min
6 portions
Ingredienti
-
hot water1200 g
-
sweet potatoes peeled500 g
-
dried chilli flakes to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt plus extra to season1 tsp
-
dried pasta (see Tips)300 g
-
unsalted butter150 g
-
fresh sage leaves only2 sprigs
-
pine nuts2 tbsp
-
rocket to serve (optional)30 g
-
ricotta to serve (see Tips)250 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
483.5 mg
Proteine
13.6 g
Calorie
2146.1 kJ /
511 kcal
Grassi
28.5 g
Fibre
5.4 g
Grassi saturi
17.1 g
Carboidrati
47.7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Risoni salad with artichoke and feta
25 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 Min
Pad see ew
30 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Quick veggie pasta salad
30 Min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Tuna mornay
45 Min