Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Southern-style chilli
- 3 dried chipotle chillies
- boiling water, for soaking
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 30 g vegetable oil
- 1 tbsp ground cumin
- 1 tbsp ground coriander
- 2 tsp smoked paprika
- 700 - 800 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g red wine
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 cinnamon quill
Cornbread
- 200 g fine polenta (see Tips)
- 100 g gluten free flour mix (see Tips)
- 30 g caster sugar
- 1 tbsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp salt
- 40 g salted butter, plus extra for greasing
- 250 g full cream milk
- 2 eggs
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3929.5 kJ / 935.5 kcal
- Proteine
- 56.9 g
- Carboidrati
- 74.8 g
- Grassi
- 44.3 g
- Grassi saturi
- 16.4 g
- Fibre
- 7.4 g
- Sodio
- 1001.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Lamb korma
4h
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Thai chicken wraps
40min
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45 Min
Madras curry powder
15min
Corn chips with salsa roja
1 Std. 20 Min
Lamb saag
1h 30min
Creamy coconut chicken curry
30min
Cornbread with jalapeño honey butter
55min
Bengali fish cakes
1 Std. 20 Min