Smoked salmon slice
TM6 TM5 TM31

Smoked salmon slice

3.7 (23 valutazioni )

Ingredienti

Rice base

  • 40 g butter, softened, plus extra for greasing
  • 300 g white rice
  • 900 g water
  • 1 egg
  • ¼ tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Salmon

  • 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 40 g butter, softened
  • 40 g plain flour
  • 1 ½ tsp curry powder
  • 320 g full cream milk
  • 50 g mayonnaise (see Tips)
  • 1 egg
  • 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
  • 200 g smoked salmon, cut into pieces (2-3 cm)
  • 1 pinch sea salt, plus extra to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • ½ tsp sesame seeds (optional)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2126.8 kJ / 506.3 kcal
Proteine
19.3 g
Carboidrati
48.2 g
Grassi
26.3 g
Grassi saturi
12 g
Fibre
1 g
Sodio
793.9 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative